Piektdiena,
19.aprīlis 2024
Vārda dienas: Fanija, Vēsma, Евтихий, Платонида, Ярема Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Sabiedrība

Sociālais dienests mudina novērtēt apmeklējumu nepieciešamību

17.03.2020
Rēzeknes pilsētas domes pārvalde “Sociālais dienests” aicina savus klientus, īpaši seniorus, nopietni izvērtēt nepieciešamību nākt klātienē uz Sociālo dienestu.

Klienti aicināti sākotnēji konsultēties pa telefonu vai elektroniski ar nodaļu darbiniekiem, lai atrastu iespēju, kā atrisināt klienta jautājumu attālināti vai vienoties par klātienes pieņemšanu.

Sociālās palīdzības nodaļa, lūdz izvērtēt, vai Jūsu situācija ir uzskatāma par krīzi un tās risināšanu nevar atlikt uz vēlāku laiku, jo, piemēram, dzīvokļa pabalsts un arī citi pašvaldības pabalsti (izņemot ēdināšanu skolās un bērnudārzos, kā arī GMI pabalsti) tiek piešķirti reizi gadā.

Tāpat Sociālās palīdzības nodaļa, informē, ka, pēc iespējas izvērtējot situāciju, klientiem tiks pagarināti statusi automātiski līdz 30.04.2020., bet nepieciešamības gadījumā ar klientiem sazināsies telefoniski. Kontaktinformācija: nodaļas vadītāja Alīna Klimone (tālr. 29214429; e-pasts: [email protected]), sociālā darbiniece Sandra Stubure (tālr. 26639111; e-pasts: [email protected]), sociālā darbiniece Vineta Zirnīte (tālr. 27334457; e-pasts: [email protected]), sociālās palīdzības organizatori (tālr. 27332267).

Sociālo pakalpojumu nodaļa laikā no 16. marta līdz 14. aprīlim pārtrauc klientu apkalpošanu klātienē. Konsultācijas sociālo pakalpojumu jomā iespējams saņemt, rakstot [email protected] vai zvanot pa tālruni 26639222, sekojošiem pakalpojumiem:

-   sociālās rehabilitācijas pakalpojums,

-   medicīniskās rehabilitācijas pakalpojums,

-   ilgstošas sociālās aprūpes pakalpojums,

-   sociālās rehabilitācijas pakalpojums bērniem ar funkcionāliem traucējumiem un personām ar GRT.

Asistentu pakalpojuma atskaišu pieņemšana notiks attālināti, atskaites varēs atstāt 107. kabinetā pie durvīm tam paredzētajā vietā, veidlapas tiks novietotas pie kabineta ieejas durvīm.

Dienas centrs senioriem ir slēgts līdz 14. aprīlim (t. 20204795).

Atbalsta nodaļa informē, ka plānotās psihologu un sociālā darba speciālistu individuālās konsultācijas tiek atceltas līdz 2020. gada 14. aprīlim, nepieciešamības gadījumā konsultē attālināti vai pa mobilo tālruni, savukārt krīzes situācijā klientus pieņem, iepriekš sazinoties pa mobilo tālruni! Informācija pa t. 28302279 vai 27878552.



Rezekneszinas.lv

Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
2023. gada beigās iedzīvotāju parāds uzņēmumam “Rēzeknes siltumtīkli” bija 1 507 282 eiro
Apspriest
Aptauja
Vai uz ekonomisko situāciju Latvijā ietekmē no tās ievēlētie Eiropas Parlamenta deputāti?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Rēzekne notiks pavasara gadatirgus "Rasādu opluots"
esmu tīrs latgals, no bērna kājas runāju latgaliski, bet nezinu kas ir : OPLUOTS" RASĀDU- skaidrs, bet tālāk.... laikam to Rogovkieši izdomāja
Sīkāk...
Rēzeknē pieņemts ekspluatācijā skandalozais rekreācijas centrs
Tumša būda ezera krastā. Sīkāk...
Zemessargs cietsirdīgi izturējies pret suni; ierosināta izmeklēšana
Tas zemessags ir pelnijis to pašu un cerams ka drīzumā dabūs. Karmu neviens vēl nav atcēlis. Sīkāk...
facebook draugiem
Top